Masihkah korang ingat lagi dengan akaun Friendster korang?? | Blog Komik oleh @thesharkox

Monday, November 29, 2010

Masihkah korang ingat lagi dengan akaun Friendster korang??



Hoihoi...
Berapa lama dah korang ada Facebook dan Twitter? Lama dah? So, berapa lama dah korang tinggalkan Friendster yang suatu ketika dulu begitu hit?? Ada 2 tahun? Aku rasa aku punya dah dekat 10 bulan tak bukak. Bukan pasal apa, kat tempat aku ni dorang block FS. So, hari ni aku kasi check balik FS aku.  WOW..sudah banyak berubah beb. Dah tak macam FS yang dulu-dulu. 

Banyak gila cedok dari FB dan My____ punya function. Takpelah, nak kekal kompetitif, kena la saling tiru meniru kan? Masalahnya, masih kompetitif kah?? Hoho

Itu dia. LOGIN page dah ada background image

Itu dia. Ada 974 mesej yang tak di baca

Itu dia. Friend List yang BESAR MACAM BAGAK
Itu dia.. Komen tradisional. Tak boleh reply komen..ketinggalan dah ni.
Itu dia..ada game portal.
Itu dia..Tiru!!!

Itu dia..Tiru lagi..tiru My____

Yeah... Macam2 ada geng..HAHAHA



Ah..ketinggalan sungguh aku ini. Orang lain dah lama perasan, aku baru nak perasan ke? Nasib baiklah tu aku ingat lagi password dan emel ID untuk bukak FS ni. Dapat jugaklah aku bersihkan sawang, semak dan lalang dalam FS aku ni.

Harharhar

Cheers,
Tinggalkan FB dan Twitter anda sebentar, bersihkanlah semak dalam FS tu..

p/s: Alah, Bill Gates pun tiru Steve Jobs

32 comments:

gabanMorka said... [Reply to comment]

hui..based on games lak ke?aku dah lame gak xbukak,samapi lupe pasword n emel budak skola aku(emel sampah yg hanya digune tok log in menda ni)

Siti Mashitah Saidin said... [Reply to comment]

frenster dah delete akaun da.. huhuh~

rainbowskittle said... [Reply to comment]

dah lama gila tak bukak

::NelyLeyana:: said... [Reply to comment]

ahahah...

FS hijau mcm PAS...

wannurfazrini said... [Reply to comment]

HAHAHA i never had friendster , mula2 kenal dunia IT myspace, lps tu blog then twitter then br facebook!

zikeryhassan said... [Reply to comment]

aku sudah mendelete akaun my______ dan friendster aku.

Anonymous said... [Reply to comment]

hahaha..ksian fs ni kne komplen aje ngn en.ashraq..xpela bang..kn dh cntek fs skg 2..=P

rossoneri said... [Reply to comment]

dah xad apa pun kat fs tuh..kawan2 smua dah lari ke fb

Fariq said... [Reply to comment]

eden rasenye dh xigt lg ni nak login fs tu,, bpe lme ntah xbukak pon dh xtau,, hehehe

etomyam said... [Reply to comment]

aku rasa aku daftar jugak, tapi ntah berapa org kawan aku x pernah check hehe..amik syarat aje :D

misz myza said... [Reply to comment]

me pernah bukak.. lansung xleh log in... dah delete dgn sendiri kot... hehehehhee..

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Aku last bukak awal tahun. Tapi sekarang dah lupa password dan emelnya. Hahaha. Memang dah makin cantik.

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

lama x bukak fs..sejak kat U ni blok FS..so susah la nak bukak..dulu masa sekolah aktif kat group dalam fs tu..hehe

nama.aku.lynn said... [Reply to comment]

dah terusss kebumikan akaun tu bila start je fb..haha

aan said... [Reply to comment]

dah x ingat emel ngan password akaun fs.

akuBlog said... [Reply to comment]

Aku still ingat friendster akaun aku.. Tp maleh nk bukak..

Bak kata ko, hijau mcm Pas..

BeaN MorENo said... [Reply to comment]

serius aku dah lupa password!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@wannurfazrini: U adalah golongan yang rugi kerana tak merasa frenster dulu..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@muhamadsufian89: Tahniah kepada Univesiti anda kerana memblock FS..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@akuBlog: BAGUZZZZ!!

The Sharkox said... [Reply to comment]

Hahaha..ramai yang dah lupa daratan..kohkohkoh!

Mizi a.k.a SKELERTOR said... [Reply to comment]

hahah silap2 dah kene delete dah akaun aku .. lame giler tak bukak mende ni..

facebook pun dah tak main skang ni.. takde mase ah.. focus on blog je

Azmi said... [Reply to comment]

erm mmg dah lama berubah..ak ad jgk bukak kdg2

DearCats said... [Reply to comment]

tak penah ada friendster.. but good to know :)

imanshah said... [Reply to comment]

dah lupa password le

Yanie J said... [Reply to comment]

email igt,password xigt kekee..
byk mmbe2 lama kt c2..adoiiii haiii

Bbbashz said... [Reply to comment]

hehe...dah delete awal taun lepas..

KimiCnoL said... [Reply to comment]

xingat da email n password fs..hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Underground Nasyid??"

L.O.V.E hUnTeR said... [Reply to comment]

erk.. apekah itu frenster? hohohohoho

The Sharkox said... [Reply to comment]

@DearCats: Anda tergolong dalam golongan yang tak merasa kemeriahan Frenster..haha

zaeimah ismail said... [Reply to comment]

ooOOO...dh b'ubah ae..ak pny fs dh lama delete..^^,

noorafzan said... [Reply to comment]

akaun friendster ada lagi tapi mmg dah lama tak jenguk..